Charles Owen VS. Jacson






Jag vet att många av allt hästfolk känner till Charles Owen wellington classic hjälmarna, men känner ni till kopian av den? Jacson Wen hjälmen.

Jacson Wen ridhjälmen är nästan idylliskt lik Charles Owen wellington classic hjälmen, skillnaderna är minimala.
Skillnaderna på hjämarna är väldigt små detaljerad egentligen. Kan rada upp skillnaderna så får ni se heöt enkelt.

Jämförelse:

Charles Owen - Stilren ridhjälm med trepunktsfäste och läderremmar, den upp och ner vända rosetten bak på hjälmen är det typiska kännetecknet på en wellington classic. Priset på en Wellington skiljer lite beroende på vart man köper/beställer hjälmen. Men brukar ligga runt 2400 -> 2800:-

Jacson Wen - Även den är en väldigt stilren ridhjälm med trepunktsfäste och läderremmar. Även Wen hjälmen har en upp och ner vänd rosett bak på hjälmen men det enda som skiljer den mot wellington classic hjälmen är att den har "snören" istället för "band" som bildas av rosetten.
Priset på en Wen är betydligt lägre än på en wellington classic, 1350:- brukar dom gå på.


Vad tycker ni? Är skillnaderna märkbara eller tycker ni som jag att hjälmarna nästan är idylliska bara att wen hjälmen är mer än tusenlappen billigare. Vilken skulle ni helt köpa och varför?


Ursäkta för att jag inte bloggat på nästan en hel vecka..

Måste bara börja med att säga förlåt för mitt inte så aktiva bloggande denna vecka.
Men eftersom det vart sista "riktiga" skolveckan har jag haft jätte mycket inlämningsuppgifter som jag prioriterat väldigt högt. Eftersom slutbetygen i 9an är rätt så viktiga eftersom det väger in mycket i vad för gymnasie jag kommer gå. Men kan bara tillägga att tiden jag la ner var värt det. Fick mvg på flera uppgifter.
Nå nu är allt skoljobb färdigt så nu kommer jag ha mycket mer tid för bloggen, så uppdateringar kommer ske!



RSS 2.0